divendres, 24 d’abril del 2015

DIADA DE SANT JORDI

Aquest any la Diada de Sant Jordi ha estat molt diferent. Hem fet un munt d'activitats per celebrar el dia del llibre i la rosa.
Hem començat el dia embolicant el regal de Sant Jordi Invisible i escrivint les dedicatòries. Quina emoció!
Després hem fet els arbres dels desitjos: cadascú ha elaborat dues fulles amb desitjos escrits, i entre tots hem dibuixat dos grans arbres que hem penjat a la porta de la classe.



Després del pati hem anat a repartir regals a la classe de primer C i tot seguit els alumnes de quart C ens han vingut a visitar per entregar-nos el nostre regal.


Després hem anat tots junts al carrer Major a veure les parades de llibres i roses. Molts de nosaltres hem comprat alguna cosa... i ens ha encantat poder passejar amb la resta de la classe.

A la tarda hem anat al cinema Arinco a veure la pel·lícula Camí a l'Escola  (ja l'havíem treballat a llengua catalana).
 Finalment,  i al més pur estil dels Oscar de Hollywood, hem fet l'entrega de premis dels vídeos de Sant Jordi i de la mascota de la biblioteca de l'escola.

 Tots els vídeos de la nostra classe estaven molt ben realitzats però només un podia ser el guanyador... i aquest any el premi se l'ha emportat en Josep Mercader. Enhorabona Josep!



Què us ha semblat aquesta celebració de Sant Jordi? Quina activitat us ha agradat més?

4 comentaris:

  1. Va ser molt divertit ( sobretot per no fer classe ;-) ) i l'activitat que em va agradar més va ser anar al Carrer Major a veure les paradetes de llibres i roses.

    ResponElimina
  2. Va ser molt divertit:),el mes divertit va ser anar anar al carrer major i mirar les parades.

    ResponElimina
  3. Va ser un dia diferent i molt xulo! En vull més així!

    ResponElimina
  4. Va estar molt bé, l'any que ve l'hem de repetir!

    ResponElimina